Hei!

For et bitte lite enmannsfirma plassert på et sted, hvor det hverken finnes brostein eller gangfelt, er det veldig moro å endelig kunne få sitt eget sted på internettet. For hva er vel vitsen med å bygge unike sykler og fylle verkstedshyllene med snadder fra øverste hylle, når ingen andre enn meg selv og spøkelset i fjøset kan få ta del i det?

Å bygge sykler er noe av det morsomste jeg vet. Alt fra designprosessen (hvordan skal den se ut til slutt?), detektiv-arbeidet med å finne delene som trengs og ikke minst få dette til å passe sammen, til en velbygget, lekker og fungerende sykkel, som forhåpentligvis andre også kan få nyte.

Sykkel er min lengstvarende hobby og  den ene interessen jeg aldri har blitt lei av. Og nå er jeg kommet dit at hobbyen kan ta en mye større del av tiden min. Fordi jeg mener at for mye av det gode, det må jo bli bare enda bedre.

IMG_0032

 

Nå er sykkelgården.no lansert, med Om Oss sider, kontaktinfo, nyhetsbrev og ikke minst en nettbutikk med alt det beste og snasne sykkel-snadderet jeg kan få tak i. Det er en helt fersk side, som vil være under stadig forandring og forbedring. Hele tiden. Den er ikke perfekt fra start og vil nok aldri bli perfekt, i så måte. Det har vært en hel del som skulle til for å få sidene oppe og gå, og fremdeles er det en hel del viagra coupon som gjenstår. Men nå føler jeg i hvert fall at det viktigste er på plass og nok til å endelig begynne å strutte litt og vise seg frem.

Vareutvalget er heller ikke av det aller største i begynnelsen. Men planene er store og utvalget vil vokse jevnt og trutt, uten at det skal gå på bekostning av kvaliteten og de spesielle med produktene.

Det vil ikke være de mest kjente, masseproduserte delene som vil være å finne her. Men unike ting, som for eksempel sykkelveskene fra Walnut Studiolo i Portland, USA. Hvor hver og en del er håndlaget med de beste materialer av Geoffrey Franklin, som startet firmaet sitt sammen med sin kone Valerie.