HVA SKJER NÅR MAN BESTILLER EN SKREDDERSYDD SYKKEL FRA SYKKELGÅRDEN?

Det første steget er at jeg får en forespørsel fra en kunde som ønsker seg en spesialbygget sykkel. Hva slags sykkel? hva skal den brukes til? hvordan skal den se ut? og ikke minst budsjett. Slik at jeg kan lage et forslag som er så nærme kundens drømmesykkel som mulig. I denne prosessen kan kunden delta akkurat så mye eller så lite som hun/han selv ønsker. Forslaget inneholder komplett teknisk beskrivelse av sykkelen, en skisse av sykkelen, pris og leveringstid.

Når kunden gir grønt lys og jeg får to tomler opp for forslaget, så må det betales inn et depositum på 2000 kr. før jeg kan begynne å skaffe deler som trengs (hvis det er deler som jeg normalt ikke har på lager) og når alt er på plass i verkstedet begynner selve byggingen av sykkelen.

Underveis vil kunden holdes oppdatert på fremdriften fortløpende (med bilder ol.), slik at endringer kan ordnes før sykkelen kan overleveres.

Hva koster en skreddersydd sykkel?

En skreddersydd sykkel ligger normalt mellom 15.000 – 25.000 kr. ferdig levert på døren.

Hvor lang leveringstid er det?

Normalt 3-6 uker. Men det må påregnes lenger leveringstid hvis kunden ønsker spesielle løsninger eller deler.

Kommer sykkelen ferdig montert på døren?

Det kommer litt an på hvor i landet du bor. Bor du såpass nærme at jeg personlig kan levere den så vil det bare være å sette seg på sykkelen og tråkke avgårde med det samme.

Bor du litt lenger unna må sykkelen pakkes hensiktsmessig slik at vi slipper skader på sykkelen og annet som ligger på bilen til transportøren. Da vil du måtte skru på pedaler, hjulene, feste styret selv + feste bremsewirene og evt. kurv og racks for vesker ol. må skrues fast. Dette skal være en rask og enkel operasjon, men er du i tvil så ta kontakt med meg eller hør med et lokalt sykkelverksted for å få det forsvarlig utført.