Å jobbe med sykler er rett og slett veldig artig, det er grunnen til at Sykkelgården ble startet opp våren 2014.

Sykkelverkstedet ligger inne i et gammelt fjøs, hvor det til alle tider er blitt produsert kjøtt og melk. Men som på mange gårdsbruk er driften lagt ned og bygningene har inntil nylig stått tomme og kalde.

Her bygger jeg nye sykler med klassisk stil fra scratch, reparerer og setter i stand gamle veteransykler og utfører reperasjoner og service for de som ønsker det. Sykkelgården har også en god del sykkeldeler og tilbehør til sykkel og syklist. Alt kjennetegnes ved at alt er spesielt utvalgt blant leverandører og håndtverkere fra rundt om i verden som lager ting som passer til de klassiske syklene og samtidig holder en høy kvalitet.

August 2015 nådde Sykkelgården en milepæl da www.sykkelgarden.no ble lansert sammen med en nettbutikk. Planene fremover er at det skal komme en «Bygg din sykkel» side på nettsiden hvor hvem som helst kan komponere sin egen drømmesykkel på en enkel og arti måte, hvor det også skal være mulighet til å kunne velge mellom et stadig bredere utvalg av farger og deler.

 

Velkommen!

Med vennlig hilsen

Jan Helge Røskar