HAFTOR SPESIALRACER

I utgangspunktet en singlespeed sykkel med et design tuftet på gamle racersykler. Smidig og elegant modell med store valgmuligheter når det kommer til deler og tilbehør. Som på alle våre skreddersydde modeller så bruker vi Brooks of England som fast leverandør av sykkelseter og styretape.

MAGNUS - LANDEVEISYKKEL

Et supert utgangspunkt for en randonneur sykkel, cyclocross eller anne type sykkel som du kan bruke på lange og korte turer, på varierende underlag og med mye oppakning om det trengs!

Den kan også leveres med enten V-brems, cantilever, centerpull eller skivebremser både foran og bak. Også når det gjelder valg av girsystem så er det store valgmuligheter. Rammen er tilpasset de aller fleste systemer, både interne navgir og konvensjonelle girsystemer.

JONETTA - BYSYKKELEN FOR DAMER

Et supert utgangspunkt for en damesykkel som virkelig er en av sitt slag. Med håndbygget mixte-ramme som er bygget med tanke på å kunne ettermonteres det meste av ekstra tilbehør som trengs, som skjermer foran og bak, bagasjebrett og veskestativ foran og bak. Den kan også bygges med interne gir, men også med et vanlig girsystem. 

Her er det kun fantasien og behovet som begrenser mulighetene. Foreløpig finnes den kun i fargen turkis, men ønskes andre farger så er det mulig å få til.

GAMMELHAFTOR - BYSYKKEL FOR HERRER

Med en lett, håndbygget ramme med hovedfokus på å komme seg enkelt rundt i bygatene på en stilfull måte. Denne sykkelmodellen leveres enten med interne navgir eller som single speed. Valgmulighetene er mange og du vil garantert få en sykkel ingen andre har maken til!

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Ta kontakt eller sjekk ut Ofte Stilte Spørsmål

Send en uforpliktende forespørsel på skreddersydd sykkel